Podcast toekomstvisie melkveehouderij: bouw perspectief en vertrouwen van onderaf op

LTO-vakgroep Melkveehouderij presenteerde onlangs haar toekomstvisie op de melkveehouderij. De visie, gericht op de thema's goed eten, mooi groen en sterk ondernemerschap, is een positief manifest als voorstel voor de toekomst. De toekomstvisie biedt een antwoord op de uitdagingen en veranderingen waar Nederlandse melkveehouders de komende jaren voor staan.

In deze podcast legt voorzitter Erwin Wunnekink van LTO-vakgroep Melkveehouderij uit hoe deze visie eruitziet. Aan tafel zitten ook studenten en toekomstig melkveehouders Mijke, Lieke en Arie. Ze leggen hun thuissituatie uit en reageren op de visie van de vakgroep met de onderwerpen: dierwaardige veehouderij, bodem, klimaat, biodiversiteit en verdienmodellen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer