Veehouders checken massaal in bij Aerius Check

De eerste dag dat veehouders konden zien of hun bedrijf tot de piekbelasters behoorde, leidde direct tot lange wachttijden bij de Aerius Check. Afbreken betekent dat de gegevens opnieuw moeten worden ingevuld, aldus een woordvoerder van het ministerie van LNV.

Veehouders+checken+massaal+in+bij+Aerius+Check
© Twan Wiermans

Veehouders kregen na het invullen van de gegevens geregeld de mededeling: 'Let op: de wachtrij is momenteel erg lang.' Daaronder stond: 'Berekening afbreken.' Als de veehouder dat doet, zijn alle ingevulde gegevens weer weg.

De berekening die de veehouder maakt wordt niet opgeslagen in de Aerius Check. Dus als het na het invullen van de gegevens lang duurt, is het beter om af te wachten om te voorkomen dat alle gegevens opnieuw moeten worden ingevuld.

Om wat meer duidelijkheid te geven, werkt LNV momenteel aan een mededeling. Die komt in de Aerius Check te staan en zal aangeven of het op dat moment druk is.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer