POAH! Ford 7610

Deze week in POAH!: Dit is de Ford 7610 van Jetze Talsma uit Schiermonnikoog. De Ford is gebouwd in 1986, heeft 100 pk en 8.400 draaiuren. 'De trekker geeft mij een machtig gevoel. Hij brult en er komt nog wat rook uit', vertelt Talsma. De trekker wordt dagelijks gebruikt op het melkveebedrijf, maar speciaal voor POAH! maakt hij een tochtje over het strand.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer