POAH! Fendt 311

Deze week in POAH!: Dit is de Fendt 311 van Symon Venema uit het Friese Tytsjerk. De trekker is gebouwd in 2006 en telt 115 pk en negenduizend draaiuren. De trekker wordt gebruikt op het melkveebedrijf. 'De trekker is lekker fel, ziet er mooi uit en hij brult nog een beetje. Dat vind ik mooi.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 9°
  10 %
Meer weer