Webinar: Melkveehouderij in transitie, welke keuzes maak jij?

Hoe gaan ondernemers om met alle opgaven waar ze voor staan? De melkveehouderij kent veel verschillende bedrijfstypen en elke ondernemer kiest zijn eigen pad. In dit webinar van Nieuwe Oogst en Rabobank op dinsdag 20 juni om 20 uur komen onder andere drie agrariërs aan het woord.

Webinar%3A+Melkveehouderij+in+transitie%2C+welke+keuzes+maak+jij%3F
© Eigen Foto

Harm Wientjes uit Oploo, Aico de Jongh uit Haaften en Frank Post uit Nieuweroord vertellen hoe zij omgaan met uitdagingen op het gebied van de doelen rondom water, klimaat en stikstof en wat dat betekent voor hun bedrijfsstrategie. Aan tafel zit ook Alex Datema, melkveehouder en nieuwe directeur Food & Agri bij Rabobank.


• Aanmelden kan op nieuweoogst.nl/webinar

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer