Velddemonstratie met lichte meststrooiers

Hoe strooi je organische mest in het voorjaar met zo min mogelijk schade aan de bodemstructuur? En hoe verdeel je de mest goed op het land? Tijdens de velddemonstratie die het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer onlangs hield, werden diverse lichte meststrooiers gedemonstreerd.

Het opbrengen van organische meststoffen in het voorjaar kan immers een waardevolle bijdrage leveren aan de weerbaarheid van diverse gewassen, het stimuleren van het bodemleven en tegelijk de inzet van kunstmest beperken.

De demo werd ondanks het minder goede weer toch goed bezocht.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  21° / 7°
  0 %
 • Dinsdag
  22° / 8°
  0 %
 • Woensdag
  21° / 8°
  0 %
Meer weer