Roza 202 gehuldigd als MRIJ koe van het jaar

Roza 202 werd afgelopen woensdag gehuldigd als MRIJ koe van het jaar. Dat gebeurde bij Maatschap de Backer in het Noord-Brabantse Bergeijk. 'Het is heel bijzonder om dit een keer mee te maken', meldt eigenaar Riek de Backer trots.

Toon Loonen van MRIJ Zuid legt uit waarom Roza zo'n mooie MRIJ-koe is. 'Ze heeft goede gehaltes. Hoog eiwit, hoog vet, een goede productie en een mooi algemeen voorkomen.' MRIJ-fan Daan Spierings vult hem aan. 'Het is een koe die elke boer op stal wil hebben.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer