Podcast: College Boer met André van Troost

In deze podcast hoor je de aflevering van College Boer waarin André van Troost van Lely te gast is. Onder leiding van Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo stellen agrarische jongeren hem vragen. 'Er moet een landbouwvisie komen', geeft Van Troost aan.

De CEO van het bedrijf dat innovatieve agrarische robots bouwt, geeft studenten van HAS green academy in Den Bosch mee dat ze vooral niet zijn 'saaie' studententijd moeten volgen. 'Ga naar feestjes, dat is belangrijk'. Dat geldt volgens hem ook voor het stellen van een doel en het nastreven ervan. 'Controleer datgene wat je kan controleren en laat de rest los.'


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer