College Boer met Carin van Huët: Steunt bank de boeren wel in deze heftige tijd?

Carin van Huët is directeur Food en Agri Nederland bij Rabobank en trapt het tweede seizoen van College Boer af. De studenten toonden zich kritisch. 'Hoe steunt de bank de boeren in deze moeilijke tijd?' Het is haar laatste openbare optreden in deze functie. Van Huët verlaat eind dit jaar de bank.

College Boer is een initiatief van Nieuwe Oogst waarin een bijzondere en voor jonge boeren en tuinders relevante gast centraal staat, naar het idee van College Tour. Onder leiding van Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo interviewden agrarische jongeren dit keer Van Huët over de toekomst van de landbouw, perspectief van boeren in het bijzonder en de rol van de bank daarbij. De opname vond plaats bij HAS green academy in Den Bosch.

Van Huët is verantwoordelijk voor de Nederlandse Food en Agri-portefeuille van de Rabobank. Ze neemt dit jaar afscheid en stopt na twaalf jaar voor de bank te hebben gewerkt. Ze bekleedde diverse directiefuncties. Van Huët zei nog geen nieuwe baan te hebben. 'Het is voor mij nu een natuurlijk moment om bij de bank weg te gaan en plaats te maken voor een opvolger met een frisse kijk op de sector.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer