Webinar: Telen met data, dit zijn de nieuwste ontwikkelingen

In de land- en tuinbouw wordt steeds meer gewerkt met digitale tools. Harde data helpen boeren en tuinders betere beslissingen te nemen. Maar sluiten oplossingen aan bij de praktijk, welke oplossingen zitten in de pijplijn en welke valkuilen komt de sector tegen? In het webinar van Nieuwe Oogst en Bayer op 25 januari gaan experts in op deze vragen.

Webinar%3A+Telen+met+data%2C+dit+zijn+de+nieuwste+ontwikkelingen
© Nieuwe Oogst

Een van de experts die aan het woord komen, is Cindy van Rijswick. Zij is Global Strategist voor de sectoren groente, fruit en sierteelt en voor de sector agrarische toelevering bij RaboResearch Food. Dit is de internationaal toonaangevende studiedienst van Rabobank.

Ook Venture Lead Roel van Summeren van Bayer CropScience Vegetable Seeds schuift aan. Dit bedrijf veredelt groenten en ontwikkelt digitale tools voor de teelt. Van Summeren leidt het APH-project dat digitale besluitvormingsondersteunende tools ontwikkelt en verkoopt voor hightechteeltmanagement.


• Meld u nu aan voor het webinar Telen met data: dit zijn de laatste ontwikkelingen, 25 januari van 19.30 tot 20.30 uur

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer