HAS en Bayer gaan samenwerken

HAS green academy en Bayer Crop Science sluiten een partnerovereenkomst. Bayer wil de band met onderwijs en onderzoek versterken en HAS gelooft in onderwijs dat wordt gedragen door intensief contact met het werkveld.

HAS+en+Bayer+gaan+samenwerken
© HAS Hogeschool/Bram Saeys

Als onderdeel van de overeenkomst zal Bayer onder meer beroepsonderzoek uitzetten bij HAS green academy, feedback leveren op onderwijsprogramma's en gastlessen verzorgen. Voor HAS green academy wordt Bayer bovendien een 'premium partner' voor stages en excursies.

Het partnerschap wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, wel met de intentie om langjarig samen te werken. Bayer heeft baat bij meer contact met mogelijke toekomstige medewerkers, zoekt naar kennis en wil het personeel naar een hoger kennis- en vaardigheidsniveau brengen. Dat laatste kan vorm krijgen via bijvoorbeeld trainingen voor professionals die HAS green academy aanbiedt.

De hogeschool wil op haar beurt studenten, docenten en het bedrijfsleven bij elkaar brengen om samen tot een hoger kennisniveau te komen. Daarnaast wil HAS green academy de kennis binnen de muren beschikbaar stellen voor het bedrijfsleven met advies, opleidingen en innovaties in de praktijk met student en docent.


HAS green academy, voorheen HAS Hogeschool, heeft twee vestigingen: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
Meer weer