Webinar: Hoe kan het wel?

Iedereen schreeuwt wat vooral niet kan in Nederland. De hamvraag 'hoe dan wel?' blijft te vaak onbeantwoord. Een webinar kan daarin dinsdag 15 november om 15 uur verandering brengen. Dat gaat over bouwstenen voor een vitaal boerenlandschap en platteland in 2040 en een beter toekomstperspectief voor burgers en boeren. Dit vormt ook onderwerp van gesprek richting de Provinciale Statenverkiezingen maart 2023.

Webinar%3A+Hoe+kan+het+wel%3F
© ZLTO

Tijdens het webinar blikken sprekers vooruit op de toekomst van het buitengebied en boerenlandschap in Nederland en de rol van boeren en tuinders als natuurlijke hoeders van het platteland. Met medewerking van Floris Alkemade (landschapsarchitect, oud-Rijksbouwmeester), Petra Berkhout (landbouweconoom WUR), Joris Hogenboom (directeur Brabants Landschap) en Hendrik Hoeksema (boerenbestuurder ZLTO). De gespreksleiding is in handen van Esther de Snoo (hoofdredacteur Nieuwe Oogst).

Boeren en tuinders verkeren in grote onzekerheid en hun bedrijven staan soms letterlijk stil. Het ontbreekt aan toekomstperspectief voor agrariërs en volgende generaties. Boeren en tuinders zijn van essentieel belang voor de toekomst van Nederland. Zij vervullen een sleutelrol richting een gezond(er) en gelukkig(er) Nederland in 2040. Op zoek naar bouwstenen voor toekomstperspectief organiseert ZLTO in samenwerking met Nieuwe Oogst de dialoogreeks 'Hoe kan het wel?'.



Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer