Dutch Dairy Challenge biedt melkveehouders perspectief

De melkveehouderij verkeert in woelig vaarwater met de discussie over stikstof, het einde van de derogatie en een nieuwe Kaderrichtlijn Water. De Dutch Dairy Challenge biedt kansen voor de toekomst. Zeker nu kunnen praktijkinnovaties oplossingen bieden voor de complexe vraagstukken.

Dutch+Dairy+Challenge+biedt+melkveehouders+perspectief
© Johan Wissink

Deze innovatieaanjager daagt melkveehouders en ketenpartners uit om te werken aan hun eigen innovatie of vernieuwing voor de verdere verduurzaming van de Nederlandse melkveehouderij. Acht geselecteerde ondernemers kunnen rekenen op een honderddagentraject waarin ze worden begeleid door een professionele coach en een studententeam. Dit vormt ook een kans om eigen opleidingen en nieuw netwerk aan te boren.

Op maandag 7 november houdt Dutch Dairy Challenge van 20 uur tot 21 uur een online-informatieavond om vragen van melkveehouders en andere geïnteresseerden live te beantwoorden of om te sparren over ideeën. Aanmelden voor het vragenuurtje kan via de website van het initiatief.

Melkveehouders met een innovatief idee met een duurzaam perspectief voor het bedrijf of de sector kunnen zich tot en met 20 november aanmelden voor de Nationale Dutch Dairy Challenge. Ook andere (keten)partijen zijn welkom om zich aan te melden, op de voorwaarde dat er minimaal één melkveehouder betrokken is bij de inzending.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer