Haagse Oogst-podcast: De kritiek van Remkes en de excuses van Van der Wal

Redacteuren Peter Smit, Martijn van Rossum en René Bouwmeester blikken in deze Haagse Oogst-podcast terug op een turbulente week voor de landbouwpolitiek. Johan Remkes presenteerde zijn bevindingen en de ChristenUnie schoof oud-voorzitter Piet Adema naar voren als nieuwe landbouwminister.

Remkes geeft in zijn rapport het kabinet een zware onvoldoende voor de wijze waarop de stikstofaanpak is aangevlogen. Hij noemt veel van de wensen van de agrarische partijen 'realistisch'. En stikstofminister Christianne van der Wal haalt op advies Remkes haar stikstofkaartje van tafel.

Piet Adema krijgt als landbouwminister een moeilijke klus. Hij geef wel de indruk daar vooraf goed over te hebben nagedacht.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer