Voederwinningsdemo van Krone in Evertsoord

Tijdens de Voederwinningsdemo van machinefabrikant Krone in het Limburgse Evertsoord werden donderdagavond opraapwagens, frontmaaiers, triplemaaiers, hakselaars, schudders, harken, silagewagens en balenpersen getoond. Ongeveer tweehonderd mensen kwamen af op de demonstratie.

Wij doen ieder jaar in Nederland twee demo's. Daarbij laten we machines in de praktijk zien', vertelt Ad van den Hurk van Krone. 'We leggen de machines uit. Helaas staat er relatief weinig gras, maar het is net genoeg om de machines aan de mensen te laten zien.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  17° / 11°
  20 %
 • Maandag
  17° / 7°
  5 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  5 %
Meer weer