Aanmelden voor Nuffield Scholarship kan tot 1 september

Akkerbouwers, tuinders of veehouders die voorop lopen en verder willen innoveren, kunnen zich nog aanmelden voor een Nuffield Scholarship 2023/2024. Per geschikte kandidaat stelt Nuffield Nederland een budget van 7.500 euro beschikbaar.

Aanmelden+voor+Nuffield+Scholarship+kan+tot+1+september
© Nuffield Scholarship

Nuffield Nederland is een organisatie die vooruitstrevende boeren en tuinders de kans geeft om zich te ontwikkelen via het uitreiken van scholarships. Daarvoor worden deelnemers gezocht met visie, ambitie en duidelijke doelen voor het bedrijf. De scholar volgt een programma van achttien maanden op HBO+-niveau. Het bestaat uit een studie, het opbouwen van een nationaal en internationaal netwerk en kennis opdoen over zichzelf en het eigen bedrijf.

Tijdens het Nuffield scholarship gaat de scholar minimaal zes weken naar het buitenland om de kennis en inzichten te verwerven die nodig zijn om de studie te kunnen uitvoeren. Scholars uit het buitenland bezoeken ook het bedrijf van de Nederlandse scholar. De afronding van de studie vindt aansluitend plaats en kan zowel in Nederland als het buitenland worden gedaan. Aanmelden kan nog tot 1 september.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer