Melkveehouders verbreden succesvol met hooiberghutten

Melkveehouders Arjan en Yvonne Berg van Boerderij Berg in het Zuid-Hollandse Leidschendam verhuren sinds januari twee hooiberghutten waar nu al veel mensen op afkomen. 'Boven verwachting!'

Mensen weten de hutten vooral te vinden via Airbnb. Het hele proces van het opzetten van deze extra inkomstenbron verliep aardig soepel. 'In het begin was het wel even lastig met de gemeente die niet helemaal meewerkte', licht Yvonne Berg toe. 'Maar verder hebben we geen obstakels gehad.'


Anderen die op deze manier willen verbreden, raadt Berg aan om eerst goed onderzoek te doen. 'We zijn zelf van tevoren bijvoorbeeld ook een paar keer in een hooiberghut gaan slapen. En wees je ervan bewust dat je mensen op je erf hebt. Maar wij vinden dat erg leuk.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer