Podcast: 'Erfcoach leidt je door het bos van regeltjes'

De melkveehouderij van de familie Kiewik heeft sinds het jaar 2000 een zorgtak en momenteel zijn de ondernemers druk bezig met plannen om het bedrijf toekomstbestendig te maken. 'Een erfcoach is daarbij een heel fijne steun die je door het bos van regeltjes leidt', vertelt Marly Kiewik in deze podcast.

Erfcoach Gerrit Meutstege is al meer dan twintig jaar betrokken bij Landschaps- en zorgboerderij De Rökker in het Overijsselse Lonneker. 'De term erfcoach bestond toen nog niet eens', stelt hij. Je kunt dus wel zeggen dat de familie Kiewik een echte pioniersmentaliteit heeft. Ze maken daarbij dankbaar gebruik van de expertise van Meutstege, laten ze weten in deze podcast over wat een erfcoach kan betekenen voor bedrijven in transitie.


Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer