Verschillende zuivelnoteringen in de min

De verschillende officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL dalen deze week. Er is enkel een plus voor vollemelkpoeder, dat 4 euro plust naar 460 euro. Weipoeder blijft net als de voorgaande weken stabiel op 90 euro.

Verschillende+zuivelnoteringen+in+de+min
© Nieuwe Oogst

De notering voor mageremelkpoeder voor menselijke consumptie bleef na een daling van enkele weken vorige week stabiel op 364 euro. Deze week was er opnieuw een daling en komt de notering 10 euro lager uit op 354 euro.

Mageremelkpoeder voor veevoer kende vorige week ook een stabiele notering, maar komt deze week 10 euro lager uit op 350 euro. Verse boter daalt 3 euro en komt daarmee op 703 euro uit. Ook dit product noteerde vorige week gelijk.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer