Brinkman en Berg Hortimotive gaan samen verder

Technisch bedrijf Berg Hortimotive voor de glastuinbouw in De Lier wordt definitief onderdeel van de Royal Brinkman Groep in ’s Gravenzande.

Brinkman+en+Berg+Hortimotive+gaan+samen+verder
© Royal Brinkman

Beide bedrijven spreken in een persbericht over bundeling van krachten met als doel om verder te groeien en te ontwikkelen als gezamenlijke onderneming. Berg Hortimotive blijft op dezelfde locatie gevestigd in De Lier en zet haar activiteiten ook voort onder de eigen merknaam.

Directeur Marco van der Velden gaat het bedrijf verlaten en wordt opgevolgd door Bas Brinkman die ook manager is van Royal Brinkman Techniek. In een reactie zegt Van der Velden dat hij alle vertrouwen heeft in zijn opvolger bij de ontwikkeling van een nieuwe techniekorganisatie. Hij zal hem daarin de komende maand begeleiden voor een soepele overdracht.

Brinkman op zijn beurt noemt Berg Hortimotive een mooi bedrijf met een krachtig productportfolio op het gebied van interne logistieke oplossingen. ‘Brinkman en Berg Hortimotive zijn mooie kwaliteitsmerken. Met een deskundig team van vakmensen gaan we met goede moed de mondiale marktuitdagingen aan.’


Competitieve kwaliteitsproducten

Royal Brinkman Groep heeft een groeimissie blijkt uit de nieuwe strategische koers. Het doel is dat de verschillende onderdelen van de groep elkaar meer benutten. Met Berg Hortimotive wil Brinkman een stabiele techniekorganisatie opbouwen met competitieve kwaliteitsproducten en wereldwijde service.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  28° / 17°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
 • Donderdag
  25° / 17°
  70 %
Meer weer