POAH! Claas Arion 550

Deze week in POAH!: dit is de Claas Arion 550 van Aron Lubrecht uit het Noord-Hollandse Broek in Waterland. De trekker wordt vanuit het loonbedrijf gebruikt voor grondbewerking. De trekker is gebouwd in 2013, heeft 150 pk en zesduizend draaiuren. 'We hebben nog een Claas, maar deze is een stuk groter en mooier en daarom een echte POAH!-trekker', zegt Lubrecht.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  13° / 9°
  60 %
 • Zaterdag
  11° / 8°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer