Nog eens vier mensen aangehouden voor protest bij Van der Wal

De politie heeft inmiddels acht mensen aangehouden voor het uit de hand gelopen boerenprotest bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. Vorige week werden er beelden gedeeld van de ongeregeldheden. Er werden eerder al vier mensen aangehouden.

Nog+eens+vier+mensen+aangehouden+voor+protest+bij+Van+der+Wal
© ANP

Bij het huis van Van der Wal braken boeren vorige week door de politielinie heen. De politie heeft daarop beelden van elf verdachten gepubliceerd. Met tien van hen heeft de politie contact gehad, waarop er acht zijn aangehouden. Het moet nog duidelijk worden wie de laatste persoon is, 'als het nodig is kan het zijn dat er alsnog beelden gepubliceerd worden', aldus de politie.


De politie deelde ook beelden van de ongeregeldheden in Kootwijkerbroek en Stroe, waar vorige week de politie werd belaagd door demonstranten. Daarvoor zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Een 33-jarige man uit Kootwijkerbroek en een 24-jarige man uit Barneveld zijn aangehouden voor een poging tot zware mishandeling, openlijke geweldpleging, vernieling en opruiing.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
Meer weer