Roy Meijer: 'Mansholt is grote inspirator'

In deze uitzending van College Boer neemt voorzitter Roy Meijer van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) studenten van de HAS in Den Bosch mee achter de schermen van de landbouwpolitiek.

Hoe zorg je dat jouw verhaal in Den Haag belandt? NAJK-voorzitter Meijer werkt in het brandpunt van de landbouwlobby. De studenten willen van hem weten wat ze als jonge boeren concreet kunnen doen. 'Zorg dat je aan tafel zit en dat je meepraat. Nu al', geeft Meijer als tip. Daarnaast vertelt hij wie hem inspireerde: Sicco Mansholt.


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  5 %
Meer weer