Nieuwe Oogst vernieuwt de krant

De vernieuwde krant van Nieuwe Oogst sluit nog beter aan op de wensen van de toekomstgerichte agrarisch ondernemer. Door de week en op zaterdagen is het altijd druk en vraagt het bedrijf uw volledige aandacht. In het weekend is er tijd om in relatieve rust nieuwe kennis en inzichten op te doen.

Nieuwe+Oogst+vernieuwt+de+krant
© Eigen Foto

In deze tijd van fake news, framing, een overkill aan content en sturende algoritmes weten we uit lezersonderzoek dat u op zoek bent naar betrouwbaarheid, inhoudelijkheid en perspectief. Dat is waar Nieuwe Oogst voor staat. Juist in een toenemend gepolariseerde samenleving en sector is het van belang om boeren en tuinders perspectief te bieden op wat wel kan en de verbinding met de omgeving te versterken. Dit vertaalt zich in onderwerpkeuze, invalshoek en uitwerking. Ons streven is om u iedere dag te voorzien van inhoud met impact.

Het lezersonderzoek leert ons ook dat u terecht kritisch bent en u niet zomaar laat beïnvloeden. U bent de beslisser op uw eigen bedrijf. U laat zich geen commerciële boodschappen opdringen, u bent op zoek naar inhoud en inzicht. Daarom probeert Nieuwe Oogst u dagelijks via onze onlinekanalen en app en wekelijks in de krant zo goed mogelijk te voorzien in die behoefte aan inhoud en perspectief.


Wat is er veranderd?

We hebben meer ruimte gemaakt voor verdieping, agrarische markten en keten en beleving. Daarbij wordt de krant meer complementair aan Nieuwe Oogst digitaal. Doordeweeks als het druk is, vindt u uw nieuws digitaal en via de app. In de krant vindt u naast het laatste nieuws de achtergronden bij dat nieuws, prikkelende opinies, analyses, rake interviews, interessante (bedrijfs)reportages, verdiepende en toekomstgerichte verhalen en een zakelijke blik op politiek, beleid, agrarische markten en ontwikkelingen in de regio, Europa en de wereld. Ook wordt u bijgepraat door uw LTO-vereniging zoals u al van ons gewend bent.

Wij zijn benieuwd naar uw mening. Mail deze naar redactie@nieuweoogst.nl

Wij zijn benieuwd naar uw mening. Mail deze naar redactie@nieuweoogst.nl.

De vernieuwde indeling op de pagina's maken dat u als lezer makkelijk navigeert. De krant opent vaker met een actueel, diepgaand omslagverhaal. Daarbij is het uiterlijk opgefrist en eigentijdser geworden. Meer aandacht is er ook voor beeld en beleving in de krant, passend bij het weekendgevoel.


Nieuwe koers

De restyling is een gevolg van de nieuwe koers die in 2020 in gang is gezet. Relevant, deskundig, onpartijdig, goed geschreven en toekomstgericht vormen de kernelementen in het redactioneel inhoudelijke proces voor onze titel. We richten ons daarbij op de domeinen technologie en innovatie, politiek en beleid, regio en vereniging, verduurzaming en transitie, financiering en ondernemerschap en jonge boeren.

Nieuwe Oogst wordt uitgegeven door AgriPers, een groeiend modern mediabedrijf in het hart van de agrarische sector. AgriPers creëert journalistieke, inhoudelijke en impactvolle content, binnen de kanalen van de multimediale titels.

Via de e-paper kunt u vanmiddag al een kijkje nemen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer