Ongewijzigde vleesvarkensnotering Vion

De vleesvarkensnotering van Vion voor week 14 is met 1,91 euro gelijk aan week 13. Het aanbod aan vleesvarkens blijft hoog met onveranderde gewichten. De afzet van varkensvlees verloopt stroef door minder vraag uit de diverse vleesafzetmarkten.

Ongewijzigde+vleesvarkensnotering+Vion
© Twan Wiermans

De forse prijsverhogingen in met name Noord-Europa bij de inkoop van vleesvarkens in de laatste zes weken vertalen zich niet in de internationale vleesverkopen. Wel staan het middel en het voorstuk van het vleesvarken onder prijsdruk. Producten van deze delen moeten hun weg vinden naar de vrieshuizen, die overvol worden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer