Lichte bemester voor tank en sleepslang

Bomech komt met een lichtgewicht bemester die zowel achter een tank is te gebruiken als direct aan de trekker in een sleepslangsysteem. Deze Bomech UP is verkrijgbaar in werkbreedtes van 6 tot 10,5 meter en bedoeld voor hellende gebieden, kleinere tanks en lichtere trekkers.

Lichte+bemester+voor+tank+en+sleepslang
© Bomech

De bemester is voorzien van een koppelframe met twee hijsogen om het frame te koppelen tussen trekker en tank. Daarbij is er een zwenkende sleepbuisconstructie met het draaipunt direct achter de sleepvoeten om makkelijker en met minder weerstand van de sleepslang te draaien op de kopakker.

De bemester blijft ook in transport compact met een breedte van 2,55 en een hoogte van 3,5 meter. De opgeklapte bemesterarmen zijn hydraulisch vergrendeld. Voor een goede bodemaanpassing is er het Field Control System (FCS) waarmee de bemester vrij kan bewegen in lengte en dwarsrichting. Optioneel is de zwenkbuis uit te voeren met een doorstroommeter en een afblaasfunctie om de sleep- en aanvoerslang schoon te blazen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer