Makkelijker+werken+met+Schouten+Jumbo%2Dpompcontainer
Nieuws
© Koos van der Spek

Makkelijker werken met Schouten Jumbo-pompcontainer

Loonbedrijf Boven in Finsterwolde heeft begin deze week een Schouten Jumbo-pompcontainer in gebruik genomen. Het is een van de eerste in Nederland.

Met de pomp op de container werkt het makkelijker en is er minder gesleep. De pompcontainer is te gebruiken voor de opslag van mest en het voeden van een sleepslangsysteem. De pompcontainer heeft een Doda AF135HD-centrifugaalpomp voor de afvoer met mest, die wordt aangedreven door de aftakas van de trekker.

De container heeft een inhoud van 45 kuub mest en 5 kuub water voor het schoonmaken van het systeem. De Schouten Jumbo-pompcontainer is voor de Duitse markt ontwikkeld. Nederlandse loonwerkers tonen nu ook belangstelling.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer