Grootste plantenkwekerij van Noord-Europa door Brabantse fusie

De twee Brabantse kwekerijen Het Broek Softfruit en Van den Elzen Plants gaan fuseren. Hiermee ontstaat een van de grootste plantenkwekerijen van Noord-Europa.

Grootste+plantenkwekerij+van+Noord%2DEuropa+door+Brabantse+fusie
© Van den Elzen

De beide familiebedrijven hebben samen bijna honderd jaar ervaring in de aardbeien-, frambozen- en aspergesector. Ze zien schaalvergroting als een voorwaarde om te kunnen blijven investeren in de toekomst. Dat vereist investeringen in onder meer goed personeel, high health locaties en vergaande robotisering van de teeltprocessen.

De onderneming gaat verder als Van den Elzen Plants. Met deze fusie geven de broers Henk en Jos van den Elzen de dagelijkse leiding van hun familiebedrijf uit handen. Arnoud van Asseldonk van Het Broek Softfruit wordt de algemeen directeur van de fusieonderneming.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer