APH Group neemt Agri 2.0 over

Distributeur van landbouwmachines APH Group heeft per 1 januari 2022 de activiteiten van Agri 2.0 in Rusland en Oekraïne overgenomen. Na de overname beschikt APH Group over achttien regionale verkoop- en servicepunten in tien landen.

APH+Group+neemt+Agri+2%2E0+over
© HZPC

Agri 2.0 heeft in Rusland en Oekraïne een vooraanstaande positie op het gebied van precisielandbouwtechnologie en vertegenwoordigt daar de producten van onder andere Raven en Precision Planting. Daarnaast heeft Agri 2.0 de afgelopen jaren zijn portfolio uitgebreid met zaaimachines voor strip-till- en no-till-landbouw van de merken Harvest International en Horizon.

De vijf vestigingen van Agri 2.0 met in totaal 45 medewerkers worden geïntegreerd in de organisatie van APH Group. De activiteiten van Agri 2.0 worden voortgezet op de bestaande locaties onder dezelfde naam. APH Group, dat zich richt op machines en installaties voor de aardappel- en groenteteelt, verbreedt door de overname van Agri 2.0 het dienstenpakket naar telers van mais en granen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 17°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer