Van der Gugten: 'Mensen komen eerder en willen een grote kerstboom'

Het loopt nu al storm bij de verkoop van kerstbomen. Dat merkt ook Mieke van der Gugten van De Kerstboomboerderij in het Groningse Oldehove. 'Er werd zo veel gebeld of we open waren, dat we afgelopen vrijdag al zijn opengegaan. Wat eerder dan gepland.'

Mensen komen eerder door de coronatijd, maar Van der Gugten ziet sowieso een trend. 'Vroeger begonnen we na 5 december, maar dat is al jaren niet meer zo. Mensen vieren sinterkerst en wij gaan daar lekker in mee.'

Vorig jaar kozen de klanten voor meerdere bomen, dit jaar voor groot, groter grootst. Van der Gugten: 'De Nordmann springt eruit want die is naaldvast. Maar ook de groene fijnspar komt terug. Die ruikt lekker en kun je erna mooi in de tuin poten.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer