Kool+Machinebouw+komt+met+nieuwe+bemester
Nieuws
© Kool Machinebouw

Kool Machinebouw komt met nieuwe bemester

Machinebouw G. Kool uit het Utrechtse Mijdrecht introduceert een nieuwe, onderhoudsarme en robuuste bemester: de Rollex Eco 600. De bemester, die beschikt over zes secties met bolle schijven, heeft een werkbreedte van 6 meter.

De nieuwe bemester kenmerkt zich door een eenvoudig ontwerp, waarbij deze smal is in transportstand (2,35 meter) en het verdeelmodel gemakkelijk toegankelijk is. Doordat de bemester gelagerd is per sectie en niet per schijf, wordt er minder onderhoud vereist.

De Rollex 600 Eco bemester is compleet gegalvaniseerd. Het gewicht van de bemester bedraagt circa 1.250 kilo, beschikt over dertig mestvoetjes (20 centimeter afstand) en is tweedelig hydraulisch opklapbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  8° / 4°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  10 %
 • Woensdag
  8° / 3°
  70 %
Meer weer