Kool Machinebouw komt met nieuwe bemester

Machinebouw G. Kool uit het Utrechtse Mijdrecht introduceert een nieuwe, onderhoudsarme en robuuste bemester: de Rollex Eco 600. De bemester, die beschikt over zes secties met bolle schijven, heeft een werkbreedte van 6 meter.

Kool+Machinebouw+komt+met+nieuwe+bemester
© Kool Machinebouw

De nieuwe bemester kenmerkt zich door een eenvoudig ontwerp, waarbij deze smal is in transportstand (2,35 meter) en het verdeelmodel gemakkelijk toegankelijk is. Doordat de bemester gelagerd is per sectie en niet per schijf, wordt er minder onderhoud vereist.

De Rollex 600 Eco bemester is compleet gegalvaniseerd. Het gewicht van de bemester bedraagt circa 1.250 kilo, beschikt over dertig mestvoetjes (20 centimeter afstand) en is tweedelig hydraulisch opklapbaar.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer