Britten bestellen veel bloemen online

Van de bestellingen die bij het Nederlandse onlinebloemenbezorgbedrijf Topbloemen.nl binnenkomen, is 11,8 procent afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk.

Britten+bestellen+veel+bloemen+online
© Topbloemen.nl

Het Verenigd Koninkrijk staat daarmee voor Topbloemen.nl op nummer één van landen met het hoogste aantal bestellingen buiten Nederland, blijkt uit de verkoopdata van het bloemenbezorgbedrijf. Het land wordt op de voet gevolgd door België met 11,2 procent en Duitsland met 9,6 procent.

Buiten Europa wordt vooral in de Verenigde Staten veel gebruikgemaakt van de diensten van Topbloemen.nl. Van het totale aantal online bestelde boeketten komt 9,5 procent uit de Verenigde Staten, 3,3 procent uit Australië en 2,6 procent uit Canada. Topbloemen.nl is in 1999 opgericht. Het bezorgbedrijf doet nu wereldwijd zaken met vijfhonderd lokale bloemisten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer