Boerderij BezoekBox moet helpen deuren te openen

Boeren die kinderen graag willen leren waar hun eten vandaan komt, kunnen vanaf nu gebruikmaken van de Boerderij BezoekBox. De eerste werd aangeboden aan varkensbedrijf Logtenberg in het Overijsselse Olst. Het doel van de box is om de verbinding tussen boer en samenleving te versterken.

De Boerderij BezoekBox is een initiatief van De Heus Voeders en helpt de boer om boerderijbezoeken makkelijker en leuker te maken. Manager corporate affairs Michiel Peters legt uit dat De Heus het belangrijk vindt dat mensen weten waar hun eten vandaan komt. 'En dan begin je natuurlijk bij kinderen.'

Kinderen van basisschool De Vogelaar uit Raalte, mochten de Boerderij BezoekBox als eerste testen bij varkensbedrijf Logtenberg. De box bevat werkbladen, informatie en natuurlijk wat lekkers om te eten en drinken, zoals speciale boerderijdrop. 'Het is heel leuk om hier te zijn en te zien dat de box aanslaat, maar nog leuker om te zien hoe mooi de kinderen het vinden om de boerderij te bezoeken. Doe dat gewoon veel vaker!', adviseert Peters.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer