Horticoop gaat investeren in leden

Tuinbouwcoöperatie Horticoop gaat verder als investeringscoöperatie. Daarmee wordt Horticoop een platform voor investering, innovatie en ontwikkeling voor bedrijven die een bijdrage leveren aan de tuinbouwsector.

Horticoop+gaat+investeren+in+leden
© Vidiphoto

De feestelijke aftrap van 'het nieuwe Horticoop' vindt plaats op woensdag 1 december. Horticoop is een coöperatie met leden in de (glas)tuinbouwsector. Het bedrijf introduceert een participatiestructuur waarin het eigen vermogen van Horticoop op naam van de leden wordt gezet. Via deze participaties delen zij in de winst, maar ook in kennis, netwerk en afzetmogelijkheden in de tuinbouw. Horticoop investeert in zowel haar gevestigde bedrijven als in start-ups en scale-ups.


Om de leden meer te betrekken bij de coöperatie en bij elkaar, organiseert Horticoop voor leden fysieke en online ontmoetingen, zodat zij onderling kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Ook kunnen leden meebeslissen over de koers van de coöperatie en toekomstige investeringen.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  2° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
Meer weer