Tevredenheid over hybride-opzet GrootGroenPlus

De combinatie van een fysieke vakbeurs met een digitaal programma bleek volgens de organisatie dit jaar voor GrootGroenPlus in het Brabantse Zundert een geslaagde formule.

Tevredenheid+over+hybride%2Dopzet+GrootGroenPlus
© Willem Paterik

De 31e editie van de internationale vakbeurs voor de boomteelt werd van 6 tot en met 8 oktober gehouden. Na de digitale editie van 2020 is dit jaar gekozen voor een hybride-opzet met een fysieke vakbeurs. Daarbij werden alle voorzorgsmaatregelen vanwege corona in acht genomen. Daarnaast draaide een online programma dat voor belangstellenden nog terug te kijken is op de website van GrootGroenPlus.

Volgens de organisatie waren de bezoekers enthousiast over het hybride event. Alle dagen was er veel belangstelling voor de vakbeurs, met op donderdag de meeste bezoekers. Het aantal standhouders was met 220 iets minder dan normaal vanwege de beperkte beschikbare vierkante meters door de coronamaatregelen. De deelnemers aan de vakbeurs zijn veelal boomkwekers die hun assortiment presenteren.


Bezoekers uit dertig landen

Uit een eerste inventarisatie blijkt dat 30 procent van de bezoekers uit het buitenland afkomstig is. In totaal werd het boomteeltevenement bezocht door vooral boomkwekers en toeleveranciers uit dertig landen. Naast de Nederlanders waren de Belgen, Duitsers en Polen het best vertegenwoordigd. GrootGroenPlus wordt volgend jaar gehouden van 5 tot en met 7 oktober.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  50 %
Meer weer