Vakbeurs GrootGroenPlus goed bezocht

De vakbeurs GrootGroenPlus is erg goed bezocht. In totaal nam het bezoekersaantal met 15 procent toe ten opzichte van vorig jaar 2015.

Vakbeurs+GrootGroenPlus+goed+bezocht
© Eigen Foto

De internationale beurs voor de boomkwekerij GrootGroenPlus was van 5 tot en met 7 oktober in Zundert. Ruim driehonderd deelnemers presenteerden er hun producten en diensten.

De toename aan bezoekers was vooral gelegen in de groei van het aantal vakbezoekers. Er werden namelijk aanzienlijk minder particuliere bezoekers geteld.

Internationaler

Er waren meer internationale bezoekers aanwezig. Dit jaar steeg het absolute aantal met 6 procent naar maar liefst 23 procent van het totaal, meldt de beursorganisatie. Het aantal internationale deelnemers nam zelfs met 150 procent toe. Mogelijk zijn zij dan ook verantwoordelijk voor een aandeel in het stijgende percentage internationaal vakbezoek.

De bezoekers waren afkomstig uit 24 verschillende landen. Bijna de helft (49 procent) van alle bezoekers was kweker-producent. Dit jaar waren er meer techniekdeelnemers aanwezig dan bij de voorgaande editie, waardoor ook het aantal bezoekers uit deze doelgroep merkbaar toenam.

Evaluatie

Net als bij vorige edities is nu ook weer aan deelnemers en bezoekers gevraagd om een korte evaluatie van de vakbeurs te geven. De eerste resultaten hiervan zijn inmiddels bekend. Deelnemers waarderen het vakbezoek aan de vakbeurs gemiddeld met een 7,2. Dit is aanzienlijk hoger dan in 2015, toen een algemene waardering van 6,6 werd toegekend.

In 2017 zal de vakbeurs van 4 tot en met 6 oktober worden gehouden, op dezelfde locatie in Zundert.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer