Volgeboekt+GrootGroenPlus+2014
Nieuws
© Willem Dijkema

Volgeboekt GrootGroenPlus 2014

GrootGroenPlus 2014 komt steeds dichterbij en dat is aan alles te merken. Inmiddels is de wachtlijst geactiveerd, waardoor inschrijven nog steeds mogelijk is, maar niet gegarandeerd een standplaats oplevert.

Ook zijn er al nieuwigheden aangemeld en volgen er naar verwachting nog meer. GrootGroenPlus spoort bedrijven die dit nog niet gedaan hebben aan om hun nieuwigheden zo snel mogelijk aan te melden, zodat deze meegenomen kunnen worden in de uitgebreide presentatie.

Ook andere programmapunten krijgen steeds meer vorm. Zo zijn de thema's voor de Rond-de-grote-groene-tafel sessies en de invulling van de externe persreis inmiddels bekend.

Groter dan in 2013

Niet alleen in activiteiten wordt GrootGroenPlus 2014 groter dan de editie van vorig jaar, ook in het aantal verhuurde vierkante meters is een groei te bemerken. Uiteraard is de samenstelling van de deelnemers weer heel divers.

Ongeveer 80 procent is groen en 20 procent toeleverancier.

Buitenland

Zo'n 25 procent van de deelnemers is afkomstig uit het buitenland. Opvallend hierin is het groeiende aantal Italiaanse exposanten.

Er zijn veel nieuwe deelnemers, maar ook diverse bedrijven die op 1 tot en met 3 oktober 2014 al voor de 24e keer meedoen aan de beurs.

Meer en meer vakbezoek meldt zich dagelijks aan via de website voor gratis toegang.

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  18° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  20 %
Meer weer