LTO: maak impact van nieuwe Nitraatrichtlijn kenbaar

De impact van het concept van het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn voor leden van LTO Nederland is groot. LTO Nederland roept haar leden op om de impact van het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn op het eigen bedrijf in beeld te brengen en met een schriftelijke reactie kenbaar te maken bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

LTO%3A+maak+impact+van+nieuwe+Nitraatrichtlijn+kenbaar
© Ruben Meijerink

Op 6 september heeft het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit de internetconsultatie voor het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn geopend. Het voorgestelde ontwerp van het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn voor de komende vier jaar is volgens LTO sterk regulerend, generiek – veel maatregelen gelden voor iedereen, ongeacht of u al maatregelen heeft genomen – en vraagt ingrijpende veranderingen van de bedrijfsvoering waarbij de economische onderbouwing nog niet is doorberekend.


De internetconsultatie loopt tot en met 18 oktober. LTO Nederland bereidt in samenspraak met alle vakgroepen, gelieerde sectororganisaties en regio's – LLTB, LTO Noord en ZLTO – een inhoudelijke reactie voor. Om deze inhoudelijke reactie kracht bij te zetten, vraagt LTO Nederland aan haar leden om de gevolgen en impact van het concept van het zevende actieprogramma Nitraatrichtlijn op individueel bedrijfsniveau in beeld te brengen en deze schriftelijk kenbaar te maken bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Om leden te ondersteunen bij het indienen van een reactie, biedt LTO Nederland een online sjabloon aan.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  2° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
Meer weer