Ruim 2,3 miljoen mensen zien start Boer zoekt Vrouw

De eerste aflevering van het twaalfde seizoen van Boer zoekt Vrouw heeft zondagavond op NPO 1 ruim 2,3 miljoen kijkers getrokken. Het tv-programma waarin tien boeren op zoek gaan naar liefde, was daarmee het best bekeken programma van de dag, meldt stichting Kijkonderzoek.

Ruim+2%2C3+miljoen+mensen+zien+start+Boer+zoekt+Vrouw
© KRO-NCRV

De aftrap van het nieuwe seizoen werd iets minder goed bekeken dan vorig seizoen, toen nog bijna 2,6 miljoen mensen klaarzaten voor het voorstelrondje. De reeksen daarvoor werden nog veel beter bekeken met zelfs cijfers richting de 4 miljoen.

Boer zoekt Vrouw had de meeste concurrentie van Expeditie Robinson op RTL 4. Het survivalprogramma ging van start met bijna 1,5 miljoen kijkers. Ook daarin is een boerin vertegenwoordigd: Annemiek Koekoek uit het Drentse Tynaarlo. Zij is ook bekend van Boer zoekt Vrouw, waaraan ze in het seizoen 2019 meedeed.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer