Hoogwaterschade+in+Limburg+vanaf+nu+melden
Nieuws
© Rob van Hoorn

Hoogwaterschade in Limburg vanaf nu melden

Gedupeerden kunnen de schade door hoogwater in Limburg in juli vanaf vandaag melden via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Dit geldt voor agrarisch ondernemers, maar ook voor particulieren, bedrijven, overheden, religieuze instanties, verenigingen en stichtingen.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid is de Regeling tegemoetkoming schade hoogwater Limburg juli 2021 aan het uitwerken. Als de regeling definitief is, beoordeelt RVO.nl of gedupeerden recht hebben op een gedeeltelijke vergoeding van schade. Het gaat om materiële schade die niet verzekerbaar, vermijdbaar of verhaalbaar is.


RVO.nl heeft een speciale website gemaakt waarop staat welke schade ondernemers kunnen melden, zoals onder meer teeltplanschade en het verlies van dieren.


• Volg al onze berichtgeving over de wateroverlast

Gedupeerden hoeven niet te wachten met herstel van schade. Ze moeten wel zorgen voor bewijs van schade met foto's en film. De schade moet daarop goed te zien zijn.

Weer

 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
Meer weer