IKB Kip geaccepteerd door ketenborging.nl

Het kwaliteitsschema voor pluimveevleesproductie IKB Kip is geaccepteerd door ketenborging.nl. Het betekent dat IKB Kip kan aantonen dat het beheer en het schema op onafhankelijke, betrouwbare en transparante wijze worden uitgevoerd.

IKB+Kip+geaccepteerd+door+ketenborging%2Enl
© Twan Wiermans

Ketenborging.nl is een initiatief van de Taskforce Voedselvertrouwen. Deze taskforce werd in maart 2013 opgericht door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de staatssecretaris van Economische Zaken. In de taskforce werkten overheid en bedrijfsleven samen aan maatregelen om het vertrouwen van consumenten in voedsel te herstellen.

Ketenborging.nl biedt bedrijven uit de voedselketen een overzicht van erkende kwaliteitsschema's, die voldoen aan de criteria van de taskforce. Ondernemers kunnen via deze website controleren of hun zakenpartners gecertificeerd zijn door een kwaliteitsschema dat aan de eerder genoemde criteria van voedselveiligheid en -integriteit voldoet of niet en daar hun handelen op afstemmen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer