Oud-landbouwwoordvoerder Moorlag aan de slag als adviseur

William Moorlag, oud-Kamerlid en landbouwwoordvoerder namens het PvdA, gaat aan de slag bij Publieke Zaken, een adviesbureau voor public affairs dat zich richt op de energie-, klimaat-, en landbouwtransitie.

Oud%2Dlandbouwwoordvoerder+Moorlag+aan+de+slag+als+adviseur
© Dirk Hol

Moorlag (61) zat van 2017 tot maart 2021in de Tweede Kamer. Hij was onder meer woordvoerder op landbouw en energie. Ook hield hij zich bezig met het dossier NVWA. Van 1 juni 2009 tot 2 april 2015 was hij lid van de Gedeputeerde Staten van Groningen. Moorlag was lijsttrekker van de PvdA bij de Provinciale Statenverkiezingen in 2015, maar stapte op na een verkiezingsnederlaag.


'Na mijn brede ervaring in de politiek, de zorg, de vakbond en de werkvoorziening is het adviseren een boeiende nieuwe stap', aldus Moorlag. 'Om de grote transities op het terrein van energie, landbouw en circulaire economie te laten slagen, is het essentieel doelen en belangen van bedrijven te verbinden met publieke belangen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  50 %
Meer weer