Veiling en handel voeren 'constructief overleg'

Royal FloraHolland en koepelorganisatie voor de sierteelthandel VGB melden dat er constructief overleg is geweest over de toekomstige samenwerking tussen beide organisaties.

Veiling+en+handel+voeren+%27constructief+overleg%27
© FloraHolland

De directie van afzetcoöperatie Royal FloraHolland en de voorzitter en directeur van de VGB hebben elkaar deze week gesproken. Volgens een gezamenlijke verklaring hebben beide partijen de intentie om het overleg voort te zetten. FloraHolland en VGB geven aan dat ze over de uitkomsten van hun gesprekken zullen berichten zodra daar aanleiding voor is.

FloraHolland en VGB hebben de laatste tijd een verschil van mening over de manier waarop de afzet van sierteeltproducten moet worden georganiseerd. VGB publiceerde onlangs de notitie 'De reikende hand' met daarin suggesties voor verbetering van de bedrijfsprocessen bij FloraHolland.


De reactie van FloraHolland op deze notitie werd door VGB als teleurstellend ervaren. De koepelorganisatie besloot daarop alle medewerking aan projecten van FloraHolland, zoals Floriday, Floriway en Floripay, voorlopig op te schorten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer