Veiling+en+handel+voeren+%27constructief+overleg%27
Nieuws
© FloraHolland

Veiling en handel voeren 'constructief overleg'

Royal FloraHolland en koepelorganisatie voor de sierteelthandel VGB melden dat er constructief overleg is geweest over de toekomstige samenwerking tussen beide organisaties.

De directie van afzetcoöperatie Royal FloraHolland en de voorzitter en directeur van de VGB hebben elkaar deze week gesproken. Volgens een gezamenlijke verklaring hebben beide partijen de intentie om het overleg voort te zetten. FloraHolland en VGB geven aan dat ze over de uitkomsten van hun gesprekken zullen berichten zodra daar aanleiding voor is.

FloraHolland en VGB hebben de laatste tijd een verschil van mening over de manier waarop de afzet van sierteeltproducten moet worden georganiseerd. VGB publiceerde onlangs de notitie 'De reikende hand' met daarin suggesties voor verbetering van de bedrijfsprocessen bij FloraHolland.


De reactie van FloraHolland op deze notitie werd door VGB als teleurstellend ervaren. De koepelorganisatie besloot daarop alle medewerking aan projecten van FloraHolland, zoals Floriday, Floriway en Floripay, voorlopig op te schorten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  12° / 7°
  10 %
 • Zondag
  12° / 6°
  10 %
Meer weer