Nieuwe+geleideplaat+V%C3%A4derstad+verbetert+menging+cultivator
Nieuws
© Väderstad

Nieuwe geleideplaat Väderstad verbetert menging cultivator

Machinefabrikant Väderstad uit Zweden introduceert twee nieuwe MixIn-geleideplaten voor de cultivators Swift, Cultus, Opus en TopDown. De nieuwe platen zorgen voor een beter mengbeeld.

De Mixln-geleideplaat heeft een conische vorm met een bredere bovenkant en smallere onderkant. De MixIn-geleideplaat gooit het materiaal naar voren in plaats van naar boven, waardoor het twee keer de tand passeert. Volgens Väderstad wordt daardoor de mengintensiteit zowel in de diepte als in de lengte verdubbeld.

De Mixln is te monteren op bestaande cultivators en is er in twee maten: 50 millimeter onder en 80 millimeter boven of 80 millimeter onder en 120 millimeter boven. Väderstad produceert de geleideplaten in de eigen fabriek in het Zweedse Överum.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
Meer weer