V%C3%A4derstad+investeert+in+fabriek+originele+onderdelen
Nieuws
© Väderstad

Väderstad investeert in fabriek originele onderdelen

Väderstad blijft investeren in de productie van originele onderdelen. Het bedrijf breidt de fabriek uit met 2.000 vierkante meter.

Väderstad Components, onderdeel van de Väderstad Groep, produceert alle originele reserve- en slijtdelen voor de landbouwmachines van Väderstad. Het is de focus van de grote investeringen in de afgelopen jaren, inclusief een nieuwe productielijn. Om aan de toegenomen vraag naar originele onderdelen te voldoen, wordt de fabriek uitgebreid met nog eens 2.000 vierkante meter.

Väderstad Components produceert alle originele onderdelen voor de landbouwmachines van Väderstad. Het productieproces wordt geautomatiseerd met behulp van hightechmachines en robotica. Het bedrijf heeft meer dan vijftig medewerkers en er wordt nu nog een grote investering gedaan voor de toekomst, gericht op het vergroten van capaciteit, veiligheid en kwaliteit.


Bedrijf en klanten

'We bouwen nog eens 2.000 vierkante meter om de fabrieksunits bij elkaar te brengen en de faciliteit voor verwachte uitbreiding te ontwikkelen. De investering is positief voor zowel ons als bedrijf als onze klanten. De toevoeging schept nog betere omstandigheden voor ons om de productie van duurzame slijtdelen te verhogen, terwijl de fabriek een betere doorstroming en een nog betere werkomgeving zal hebben', zegt Dan Somlin van Väderstad Components.

Het uitbreidingsproject start in het najaar van 2020 en de nieuwe unit zal naar verwachting in het voorjaar van 2021 open kunnen. Op lange termijn zal ook de werving van nieuw personeel in overweging worden genomen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  11° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  13° / 0°
  10 %
 • Zondag
  13° / 3°
  20 %
Meer weer