Notering+boter+stabiel%2C+dikke+min+voor+vollemelkpoeder
Nieuws
© Pixabay

Notering boter stabiel, dikke min voor vollemelkpoeder

Bij de zuivelnoteringen van ZuivelNL blijft de notering voor boter met 404 euro gelijk aan vorige week. Vollemelkpoeder noteert 9 euro minder en komt uit op 317 euro.

De notering van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden blijft stabiel op 253 euro. De notering van mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden stijgt met 1 euro naar 246 euro. De notering van weipoeder staat op 101 euro, even hoog als vorige week. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.De situatie op de wereldmarkt speelt een bepalende rol voor de notering van vollemelkpoeder. Minder vraag vanuit een grote speler als China kan al een daling tot gevolg hebben. Twee weken geleden werd met 330 euro nog een piek bereikt. Vorige week moest de notering al 4 euro inleveren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer