Twee keer zoveel winst voor Südzucker

Het Duitse landbouwconcern Südzucker sluit het boekjaar 2020-2021 af met een bedrijfswinst van 230 miljoen euro. Dat is bijna twee keer zoveel als vorig jaar.

Twee+keer+zoveel+winst+voor+S%C3%BCdzucker
© Südzucker

Het afgesloten boekjaar van Südzucker loopt van 1 maart 2020 tot 28 februari 2021. In deze periode realiseerde het concern een omzet van 6,7 miljard euro en dat is vrijwel gelijk aan het voorgaande jaar. Südzucker schrijft de grotere winst toe aan de betere resultaten bij de verkoop van suiker.

De algemene directie van Südzucker heeft in overleg met de raad van commissarissen een voorstel gedaan om 0,20 euro per aandeel aan dividend uit te betalen. Ook dat is gelijk aan vorig jaar. De aandeelhoudersvergadering zal hierover op 15 juli definitief een besluit nemen. Het volledige financiële jaarrapport zal op 20 mei 2021 worden gepubliceerd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer