Gouden Klomp voor LTO Noord-bestuurder Fije Visscher

Fije Visscher ontving deze week de Gouden Klomp uit handen van LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. Kalverhouder Visscher heeft zich jarenlang ingezet als bestuurder van LTO Noord-afdeling Geldersche Vallei en doet nu een stapje terug.

De afgelopen jaren stak Visscher veel energie in het fusieproces dat leidde tot de vorming van afdeling Geldersche Vallei. Dat de fusie van afdelingen een slimme zet was, blijkt uit de positie van LTO Noord in de regio. Zowel gemeenten als Regio Foodvalley waarderen afdeling Gelderse Vallei als spreekbuis van de agrarische sector. Visscher blijft bestuurlijk actief bij LTO Noord. Vorig jaar is hij toegetreden tot het algemeen bestuur van LTO Noord.

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer