Martin+Vervoorn+nieuwe+directeur+De+Valk+Wekerom
Nieuws
© De Valk Wekerom

Martin Vervoorn nieuwe directeur De Valk Wekerom

Bij veevoerproducent De Valk Wekerom staat een nieuwe directeur aan het roer. Martin Vervoorn (50) heeft met ingang van 1 maart Michael Mackaay (56) opgevolgd.

Vervoorn begon zijn loopbaan bij BLGG, het huidige Eurofins Agro. Daar was hij onder andere werkzaam als directeur en business developmentmanager. De Valk Wekeron is actief in twee kerngebieden: de Gelderse Vallei en 'Noord-Midden-Nederland'. Deze gebieden worden met eigen bulkwagens vanuit de productielocaties in Lunteren en Meppel bediend.

De vestiging in Meppel heeft naast een productielijn voor regulier voer ook een eigen biologische productielijn. In Meppel worden mengvoeders geproduceerd zonder vismeel. Door een strategische samenwerking met Agruniek Rijnvallei heeft De Valk Wekerom in Barneveld de beschikking over productiecapaciteit voor biologische mengvoeders met vismeel.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer