Dode+bij+bedrijfsongeval+op+varkensbedrijf
Nieuws
© ANWB

Dode bij bedrijfsongeval op varkensbedrijf

Op een varkensbedrijf in het Brabantse Nistelrode is deze week een 51-jarige man bij een bedrijfsongeval om het leven gekomen. Hij zou beklemd zijn geraakt in een mengvoedermachine.

Dit heeft de politie bevestigd. De man is van Roemeense afkomst.

De man was aan het werk op het varkensbedrijf. Volgens de inspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werd de man dood in de machine aangetroffen. De inspectie is een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd en doet daar nu geen mededelingen over.

Het bedrijfsongeval werd donderdag 14 januari rond 14.15 uur gemeld. Er werd direct groot alarm geslagen. Naast brandweer, politie en ambulance kwam de traumahelikopter ter plaatse. Maar de hulpverleners konden de Roemeen niet meer redden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer